Mutantica s Marsa

'Kada je o grudima riječ, tri su previše'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije svega par dana jedna žena zavela je svijet tako što je proširila lažnu vijest kako je ugradila treću dojku – sada se oglasila i originalna glumica iz filma u kojem je i prvi put pojavio taj... dodatak.

Alisha Hessler s Floride pokupila je svjetsku slavu zahvaljujući laži da je ugradila treću dojku po uzoru na danas već legendarnu mutanticu iz kafića na Marsu iz filma 'Total Recall'.  Sada se oglasila i originalna glumica Lycia Naff iz filma koja je otkrila kako nije bilo baš toliko zabavno imati tri dojke, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 sjećate se ''blizanaca''? Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

Arnold Schwarzenegger postao trener u teretani

'Mogu samo savjetovati Alishi da je bolje uspjeti zahvaljujući pameti, a ne zato jer imaš tri dojke. Vjerujte mi, kada je o grudima riječ, tri je previše', rekla je bivša glumica koja mogla ni zamisliti da će njzin lik biti toliko popularan 24 godine nakon što je snimljen Total Recall s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi.

'Uvijek me pitaju gdje mi je trteća dojka? Kažem im da je čuvam u staklenci na radnom stolu', šali se Lycia, koja je onda zaradila tek 2,5 tisuće dolara a priznala je i kako se dugo sramila te scene koju je snimila.

'Ono što je bilo smiješno u cijelom tom procesu pokazivala grudi zapravo je bila reakcija na dojku koja nije bila moja – nosila sam taj dodatak 16 sati dnevno, pa sam na neki način i osjećala kao da je moja', priznala je bivša glumica koja je vrlo brzo nakon filma napustila svijet glume i radi kao tajna istraživačka novinarka – kaže kako slava jednostavno nije za nju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene