Na uvjetnoj

Prisilila ga na seks pa izbola nožem jer nije bila zadovoljna izvedbom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dvojnica slavne glumice taksista je prisilila na seks, a onda ga izbola nožem.

 31- godišnja Luminita Perijoc, rumunjska dvojnica glumice Angeline Jolie, osuđena je na uvjetnu kaznu zbog silovanja i nanošenja tjelesnih ozljeda taksistu Nicolaeu Stanu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Angelina i Brad - Predah koji im je bio nužno potreban!

Taksist je djevojku odvezao do hotela, a kad su došli do vrata sobe, ponudila mu je seks. On ju je odbio, a ona mu je onda zaprijetila 10 centimetara dugačkim nožem. Ugurala ga je u sobu i prisilila na spolni odnos. No, djevojka nije bila zadovoljna njegovim 'umijećem' pa ju je morao još jednom zadovoljiti, ovoga puta oralno.

Taksist joj je ispunio i tuželju, a ona ga je počela bosti nožem! Stan se uspio sakriti u kupaonici, otkud je pozvao policiju.

Perijoc je prvotno osuđena na 5 godina zatvora, no sud joj je ipak na kraju dodijelio uvjetnu kaznu, nakon što je otkriveno da je u vrijeme napada bila na analgeticima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene