oglasila se

Hrvatica u vezi s DiCapriem? 'Naše 'druženje' je trajalo svega 30 sekundi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su se mediji odmah raspisali o novoj djevojci slavnog glumca, sada se oglasila i glavna akterica u cijeloj priči - domaća manekenka Lorena Kovač.

I dok se svjetski mediji pitaju koju sljedeću manekenku ljubi vježni neženja Leonardo DiCaprio, na meti se našla domaća ljepotica Lorena Kovač koja je na svojem Facebooku objavila zajedničku fotografiju. Tada su i krenule glasine, no sada se oglasila i sama manekenka.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Mnoge to nisu uspjele Voditeljica Eurosonga poznata je kao bivša cura okorjelog zavodnika kojeg je čak i uspjela dugo zadržati

Rihanna se napokon oglasila o tračevima o vezi s Leonardom DiCapriem

'Istaknula bih netočne navode: 'Uz fotografiju je napisala: Izlazak s Leom, uhvaćeni u New Yorku!' Uz fotografiju koju sam objavila na svom privatnom profilu označena je lokacija restorana pod nazivom 'Catch' (uhvaćen), koji je jedan od poznatijih restorana u New Yorku. Dakle, ovo objašnjenje ide za ograničene pojedince koji nisu razumjeli da se radi o lokaciji, a ne o statusu. Tada sam pristojno zamolila svjetski poznatog glumca s kojim sam se našla u isto vrijeme na istom mjestu za fotografiju i naše 'druženje' je trajalo svega 30 sekundi', poručila je Lorena. 

Izgleda da DiCaprio još čeka da ga osvoji jedna posebna djevojka...  do tada će ga mediji povezivati sa svakom atraktivnom ljepoticom s kojom se nađe u društvu.

#bunny#sposa

Posted by Lorena Kovac on Friday, August 23, 2013

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene