"Želi centar pažnje"

NEUKUSNO DO BOLA Lidija objavila fotku, obožavatelji na aparatima: "Čisti seks!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nisu svi pohvalili Lidijinu fotografiju. Nekima je bila poprilično previše. Provjerite o čemu se radi.

Da li je pretjerala? Lidija Bačić obožava svoje seksi tijelo, i nema ništa negativno u tome, dapače. Da ne bi svijet ostao zakinut za te slavne obline, Lidija se brine na svojim profilima. Tako se njena "četvorka" (ovako, od oka, op.a.) danas pojavila pred svima.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 1 "Sve ljepša i ljepša" Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

"Ja iz moje perspektive", napisala je Lidija, fotografiravši se iz ptičje perspektive. Grudi i vruće hlačice u prvom su planu. Izazvala je burne reakcije na svom Instagramu. "Čisti seks", napisao je jedan od korisnika društvene mreže, dok je drugi imao nešto stravičniju poruku: "Iz moje perspektive bi se koprcala vezana u gepeku".

Većina poruka ipak je hvalila njezinu liniju, a neki je prozvali da želi biti seksi poput Maje Šuput i Severine. "Želi biti u centru pažnje tipa Šuput, Seve i njih, ali na njihovim pofilima ovo ne vidiš", napisala je jedna djevojka kao komentar na Lidijinu provokativnu fotografiju.

 

Ja iz moje perspektive

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene