Sasvim iskrena

O snimanju seks scena: 'Da, to je moj posao'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Proslavila se kroz TV seriju 'Girls', a sada je objavila i vlastitu knjigu u kojoj je otkrila kako to zapravo izgleda na snimanju...

Ona je iskrena, drugačija i bez dlake na jeziku - zato se i proslavila! Kroz seriju 'Girls' otkrila je onu sirovu stvarnu stranu života mladih djevojaka u New Yorku, a sada je objavila i svoju prvu knjigu 'Not that kind of girl' u kojoj je progovorila o detaljima sa snimanja na sebi svojstven crnohumorni način.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige Djevojka, žena, drugo prava inspiracija Priča o 12 žena i njihovim borbama unazad sto godina pomela je svu konkurenciju, evo i tko stoji iza svega

Lindsay Lohan nagovara Tinu Fey da napravi nastavak filma 'Mean Girls'

28-godišnja Lena Dunham tako je iskreno opisala kako zapravo izgleda snimanje scena seksa. 'Reći ćete, što se sad ova čudi pa to joj je posao. Da, to je moj posao, ali je čudan. Većina se poslova ipak ne sastoji od toga da se vaginom trljate o penis frajeru. Taj je penis pritom spušten i omotan najlonom, a guza tog frajera prekrivena je s više pudera nego vaše lice jer se samo tako mogu sakriti silni prištići koje frajer ima', piše iskreno Lena.

Bilo je tu i puno neugodnih iskustava, tako je jednog kolegu slučajno nogom nabila u testise, jednom je pod jakim svjetlom u studiju uočila da joj iz bradavice raste debela crna dlaka, a jednom je čak našla lubricirani kondom između guzova i to sedam sati nakon što sam se vratila doma - i preiskrena je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene