Brutalno

Je li ovo najbizarniji način dolaska do milijuna? Evo kako zarađuje 24-godišnja Kineskinja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lele Tao hit je na društvenim mrežama koje joj donose prihod od skoro tri milijuna kuna godišnje.

Mlada Lele Tao pravi je hit na društvenim mrežama, koje joj donose prihod od skoro tri milijuna kuna godišnje. Kineskinja ima 24 godine, dolazi iz skromne obitelji, nije fakultetski obrazovana i nema stalan posao, no jedna je od djevojaka koje uživo na internetu prenose svoje talente, komunicira s obožavateljima, igra se s njima... Oni to plaćaju pa tako Lele zarađuje više novca nego su njeni roditelji ikad imali prilike i vidjeti.

BBC prenosi priču o Lele koja je htjela biti pjevačica, no nije se uspjela probiti u svijet showbiza. No, na vrijeme je našla novu nišu za zaradu te je s 18 godina počela s live streamingom koji je u Kini jako popularan. Iako nema golotinje, seksa i prostih razgovora, curama ljudi plaćaju veliki novac da bi gledali Lele kako pjeva, priča s njima ili igra videoigrice. Cure zarađuju bogatstvo na live prijenosu bizarnosti kao što su pjevanje, reklama proizvoda i hranjenje.

Zarađuju na tome bogatstvo, a obožavatelji im i sami kupuju poklone vrijedne tisuće dolara. Lele nije u svoj posao uložila puno. Bila joj je dovoljna tek web kamera i mali studio. Ima oko milijun obožavatelja i jako se boji pozirati pred njima bez šminke. Ipak, i ovaj posao nosi svoj stresni dio. Lele je pod pritiskom jer stalno dolaze mlađe i ljepše djevojke. Boji se stoga da će je vrijeme pregaziti i da će izgubiti obožavatelje, da neće biti zanimljiva. Njenim roditeljima i dalje nije jasno što Lele točno radi, no sigurno im ne smeta što zarađuje milijune - sjedeći pred kompjuterom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene