OMG

TEŠKO ZA POVJEROVATI Lady Gaga iskopirala Andreu Šušnjaru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako zvuči nevjerojatno, čini se da je Lady Gaga negdje vidjela Andreu Šušnjaru.

Atraktivna pjevačica Andrea Šušnjara prošli vikend je na prepunoj splitskoj Rivi predstavila novu pjesmu Magazina 'Ima dana'. Andrea je bila jako zadovoljna nastupom, a posebnu čar je zasigurno dala činjenica da se koncert održao u čast Sv. Duje, zaštitinika Splita.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 pa ostala je ista! Ispod 13 godina stare fotografije Andrei Šušnjari javila se i Doris Dragović, a evo i koji je razlog tog povratka u prošlost!

Andrea je gostovala na Narodnom radiju u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' te je prepričala dojmove sa nastupa: 'Ljudi su pjevali pjesmu već nakon prvog refrena. Ruke su bile u zraku, bilo je nevjerojatno', oduševljeno je ispričala Andrea.

Mlada pjevačica se trenutno priprema za nastup na CMC festivalu, ali kaže da o tome kako će nastup izgledati još ne razmišlja i priznaje da je vječiti kampanjac. 'Uvijek to bude u zadnji čas i tako ispadne najbolje', rekla je mlada Splićaka. Andrea se osvrnula i na objavu svoje fotografije na društvenim mrežama, gdje je svoj styling iz 2013. godine usporedila s onim Lady Gage. 'Do dana današnjeg slušala sam kako je to očajno i čitala natpise kako im je neugodno zbog mene. Da bi 2016. došla Lady Gaga s istom šminkom i frizurom na Met Galu, isti đir što su mene popljuvali prije tri godine', izjavila je pjevačica.

U showu je odgovorila i na neka škakljiva pitanja te je otkrila da bi radije otišla u shopping s Nives Celzijus, nego s Lanom Jurčević, jer bi joj Nives sigurno kupila nešto što ona sama sebi ne bi nikada. Sa Sekom Aleksić bi se radije mijenjala za pjesme nego sa Severinom, a na pitanje s kim bi radije tulumarila nije se mogla odlučiti pa je rekla i s Jolom i Giulianom. Jedno od pitanja na koje je Andrea morala odgovoriti bilo je i jesu li ona i Jelena Rozga prijateljice. 'Naravno da jesmo, koliko to možemo biti, jer smo kolegice pa se ne stignemo često vidjeti. Ali kad se vidimo ili čujemo to traje satima. No Stjepana još nisam upoznala', rekla je mlada pjevačica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene