Netko je ljubomoran?

Iskritizirala Destiny's Child: 'Je*** to, a onda i Beyonce!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Beyonce je još uvijek glavna tema nakon spektakularnog nastupa na Superbowlu. Milijuni su ostali oduševljeni, no bilo je i onih koji nisu mogli sakriti ljubomoru.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Desiny's Child Zajedno nakon 8 godina: 'Ovo je početak'

Nastup na Superbowlu bio je i prava prilika za najavu novih pjesama koje možemo očekivati od Destiny's Child. Beyonce, Kelly Rowland i Michelle Williams bile su tako uvjerljive zajedno da je prodaja njihovih starih albuma skočila za 600 posto!

Bio je to pravi potez popularne Beyonce koji je oduševio njezine obožavatelje. Uskoro izlazi i njihov novi album 'Nuclear' s novim ljubavnim pjesmama kojega su njihovi fanovi čekali osam godina!

>> 4 mjeseca bilo je potrebno: Provjerite zašto svi pričaju o Beyonce!

No nisu svi sretni zbog njih, izgleda da je nekoga pogodila i ljubomorna strelica. R'n'b pjevačica Keyshia Cole javno je kritizirala putem svog Twittera.

U Americi je poznatija po svojim ispadima, a manje po uspješnim hitovima. No to je nije spriječilo da iskritizira Kelly Rowland. 'Je*** to, a onda i Beyonce. Bilo je zastrašujuće gledat na sekundu. Onda se pojavila Michelle i potpuno me razbudila', poručila je Keyshia.

Za razliku od nje Kelly je bila ponosna na svoj nastup. 'Tako sam se dobro zabavila sa svojim sestrama! Trudile smo se da sve to bude iznenađenje. Volim vas sve', poručila je Kelly na Twitteru svima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene