I uspio je

Kraljica skandala ovog puta nije kriva - Uzorni voditelj žarko joj želio dati pusu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditelj CNN-a Anderson Cooper dobio je sinoć nagradu Vito Russo Award za svoju otvorenost prema vlastitim homoseksualnim sklonostima.

Ova nagrada je dodijeljena sinoć u New Yorku na 24. GLADD Media Awards. Riječ je o nagradi koju istaknutim gay pojedincima dodijeljuje gay zajednica.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Voli svog susjeda kao samog sebe', izjavila je kraljica skandala, pjevačica Madonna, koja je nagradu predala poznatom voditelju koji ju je iznenadio poljupcem u usta. Kako se može vidjeti na priloženoj snimci, iako bi se tako nešto očekivalo od Madonne, ipak je čin ljubljenja potaknuo Cooper.

Vito Russo nagrada nazvana je po aktivistu koji je bio jedan od osnivača gay udruge GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation).

>> Niste valjda zaboravili na ovo? Seksi fotke s vrhunca slave!

'Večeras sam ovdje samo zahvaljujući poslu kojeg su obavili mnogi prije mene', izjavio je Anderson Cooper, mislivši pritom na Russoa i Larryja Kramera.

Dodao je i kako je biti gay jedan od najvećih blagoslova u njegovom životu. To mu je otvorilo razmišljanja i srce u smjeru za koji nikad nije mislio da je moguć.

Prije njega su ovu nagradu dobila još neka poznata lica poput Rosie O'Donnell, Eltona Johna i Toma Forda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene