Što si u kavu stavila?

Najveći urnebes dosad: Objavili bizarnu vijest o Angelini Jolie

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vijest je to koja je mnoge zatekla.

Poznato je kako je svojedobno Angelia Jolie nosila bočicu krvi Billyja Bob Thorntona oko  vrata, a navodno je upotrijebila i crnu magiju kako bi rastavila Brada od svoje tadašnje supruge Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

"Sada je Brad prestravljen, počela je koristiti moćne uroke i napitke protiv njega", rekao je izvor. Teorija zavjere ide dalje pa tabloid navodi i da je Brad prestravljen. "Brad misli da će ga učiniti bijednim i uništiti ga."

41-godišnja Angie već je pretvorila život 53-godišnjeg Brada u "živi pakao", dodao je izvor.

Zaslijepila ga je u rujnu prošle godine uz pomoć razvoda i pokrenula optužbe zbog zlostavljanja djeteta, piše RadarOnline.

Talobid navodi da Angie upotrebljava crnu magiju i čak je "proklela njegov najnoviji film Allied", dodao je izvor, ističući: "Angie je bila jako ljubomorna na zvijezdu Marion Cotillard."

Izvor kaže da je podrška koju je Brad dobio od holivudskih pokretača i muškaraca "samo još više razbjesnila Angie", pružajući još jedan razlog zbog kojeg se boji da će "pokrenuti drugačiji napad".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene