OMG!

Šok i nevjerica: Pokušajte i vi NE pogledati do kraja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chatrouletteova parodija 'Wrecking Balla' nešto je što nikako nećete moći prestati gledati!

Kad je Miley Cyrus objavila spot za pjesmu 'Wrecking Ball', reakcije su bile podijeljene. Nema sumnje da je pjesma dobra, no neke umjetničke odluke su prilično zanimljive te si nitko ne može pomoći, a da se ne zabrine za Mileyino zdravlje nakon što poljubi taj veliki prašnjavi čekić.Upravo je taj video savršen za našu rubriku OMG petkom!

Pogledaj i ovo showbuzz Golotinja je i dalje prati Ultimativan hit promijenio joj život: Miley Cyrus otkrila koje se pjesme srami

No, ništa nas nije moglo pripremiti za Youtube parodiju komičara Stevea Kardynala, koji u internetskom ruletu oponaša slavnu pjevačicu.

Miley Cyrus slavi 21. rođendan - iza nje je godina puna skandala

U videu se Kardynal, potpuno posvećen onome što radi, zavodljivo izvija na crvenom kauču, pritom gledajući u kameru s licem prepunim emocija, koje izražava bol, gubitak, a vrlo vjerojatno i hladnoću budući da se izvija u majici bez rukava i gaćicama, a zatim izvodi i striptiz potpuno gol na velikoj lopti.

Njegova verzija popularne pjesme trenutno ima znatno veći like-dislike omjer nego Mileyina originalna verzija. Steve je nadaleko poznat po svojim parodijama i 'lažnjacima' na Chatrouletteu. Sve u svemu, Miley, sada si ti na potezu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene