Prijatelji ju hvale

Slika vaginu, pa fotografije šalje prijateljima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prijatelji Kim Kardashian misle da je njezina vagina predivna.

Kim Kardashian, koja je poznata po besramnom dijeljenju svojih golišavih fotografija koje redovito objavljuje na svojim društvenim mrežama, sada je to odlučila učiniti i uživo pred prijateljima.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen - 13 kraljici skandala je 49 godina Poslije ovih golišavih fotografija jasno je zašto joj ne mogu odoljeti mlađi muškarci zbog kojih upada u probleme!

Budući da joj je postalo sasvim normalno i prirodno sa više milijuna ljudi podijeliti svoju golišavu fotografiju, ovog puta odlučila se na stepenicu više. Kao i na društvenim mrežama to joj je uspjelo i pred prijateljima. Svojoj je prijateljici Larsi Pippen pokazala vaginu. Učinila je to, kako kaže, nakon što je obavila nuždu na WC-u.

"Upravo sam Larsi Pippen pokazala vaginu i ona misli da je prelijepa i savršena nakon poroda", izjavila je Kim Kardashian u nastavku showa Keeping Up With the Kardashians.
"Sjedila sam na WC-u, uzela ogledalo i rekla 'stani ovdje i pogledaj u ogledalo'', objasnila je Kim i naravno, opet šokirala javnost.
 

 

Set vibes

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene