Kim i Kanye idu u zatvor?

HOLIVUDSKI SKANDAL GODINE Slučaj bi mogao dobiti dramatičan epilog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian objavila je snimku razgovora Taylor Swift i Kanyea Westa. Napravili su kazneno djelo pa im prijeti do tri godine zatvora.

Kim Kardashian i Kanye West mogli bi završiti na sudu jer su neovlašteno snimali i objavili Kanyeov razgovor s Taylor Swift. Nakon svađe s popularnom Swift, Kim je objavila na Snapchatu razgovor koji su vodili njen suprug i 26-godišnja pjevačica.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Budući da su snimali razgovor dok su boravili u Kaliforniji te prekršili tamošnji zakon, snimivši Taylor bez njenog dopuštenja, prijeti im i do tri godine zatvora. Izvor je za britanski Metro izjavio da je slavnom paru očito cilj uništiti Taylor, no na kraju bi sami mogli snositi posljedice.

'Zahtijevamo da odmah uništite sve snimke i pružite dokaz o tome, kao i tome da snimke nisu prethodno kopirane', poslali su odvjetnici Taylor Swift Kanyeu Westu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene