455120
455120
455120
455120
455120

DROGIRAO JU I SILOVAO Pjevačicu teško zlostavljanje dovelo do ruba života!

  • , 28.10.2016., 17:37
  • Autor:
  • komentara

Kesha je još uvijek u pravnoj bitci s producentom Doctorom Lukeom. On ju je navodno zlostavljao.

 
 
 
 
Kesha (Foto: Getty Images)
Kesha (Foto: Getty Images)

Pjevačica Kesha nalazi se usred pravne bitkes producentom koji ju je navodno zlostavljao, a o svemu je progovorila u intervjuu koji je nedavno dala. Ispričala je da se zbog zlostavljanja skoro ubila izgladnjivanjem. Doctor Luke ju je, tvrdila je, drogirao i silovao, a trpjela je i javne kritike zbog viška kilograma.

"Bila sam pod pritiskom da se izgladnjujem. Time sam se zamalo ubila", rekla je Kesha. Sve je počelo 2014. godine, kada je Kesha Lukea tužila, zahtijevajući da bude oslobođena ugovora prema kojem mu je dugovala još dva albuma. Tvrdila je da ju je zlostavljao. No, on je sve negirao i podnio tužbu protiv nje. Iste godine, ona je završila u klinici za rehabilitaciju uslijed poremećaja u prehrani.

Za New York Times ispričala je da ju je Luke htio učiniti onakvom kakva nije, mijenjao joj je tekstove pjesama i tjerao u provode kako bi ispala ljubiteljica tuluma. "Ogromna rupa je u mom srcu koje doslovno boli od tuge i gubitka. Zamislite kako je to kad netko posjeduje vaš glas i ne dopušta vam da pjevate", rekla je između ostalog Kesha o svojoj drami. Pravna bitka još traje.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se