Bivša Playboyeva zečica

'Zaradila sam skoro 3 milijuna kuna u 6 mjeseci - bilo je lako'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi skandalozni trenuci izašli su na vidjelo nakon što je bivša Playboyjeva zečica odlučila progovoriti pred kamerama.

Otkada je stigla u britanski show 'I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!' pobrinula se da se o njoj itekako priča. Bivša Playboyeva zečica Kendra Willkinson tako je otkrila detalje o seksu s Hugh Hefnerom, kao i u problemima u braku s košarkašem Hankom Baskettom koji ju je prevario s transeksualnim modelom dok je ona bila trudna s drugim djetetom.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Nije se uspjelo sakriti! Mračne i gnjusne tajne Playboyeva carstva izlaze na vidjelo, šokantni detalji mnoge su već prenerazili!

Kendra Wilkinson ima još jedan intimni kućni video

No njezina prošlost bila je još dramatičnija – prije nego li je došla u Playboy vilu eksperimetirala je s drogama, snimila kućni pornić, a radila je i kao striptizeta.

 

'Radila sam kao dostavljačica pizze i imala posao u zubnoj ordinaciji. Jednog sam se dana probudila i rekla sama sebi da želim biti striptizeta. Imala sam 18 godina. Jednom sam dobila čak skoro 25 tisuća kuna samo kako bih kroz večer sjedila pokraj jednog muškarca. Seksa nije bilo', ispričala je Kendra u showu te dodala da je radila u klubu šest mjeseci kroz koje je zaradila više od 3 milijuna kuna!

 

'Bilo je zaista lako. Zaradila sam bez da sam se uopće mučila', prisjetila se Kendra, a nedugo nakon toga počela je njezina karijera Playboy djevojke. Osim toga, kada se udala imala je i svoj vlastiti reality show 'Kendra On Top', zatim je rodila sina, a nedavno i kćer kada se srušio njezin svijet jer je saznala da je suprug vara. Tada je, priznaje i sama u intervjuu za Access Hollywood', čak i pomišljala na samoubojstvo – no na sreću počela je razmišljati o svojoj djevojčici i odustala je od tog suludog čina.

Drama izgleda prati Kendru, a ovakav scenarij vjerojatno nije mogla ni zamisliti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene