Zabava za odrasle

Nitko se ovome nije nadao - Liznula je...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kelly Brook jedna je od najseksi Britanki, zbog toga je i pozvala u emisiju u kojoj ju je pak dočekalo gumeno iznenađenje. I sve to u emisiji UŽIVO!

Lijepa Kelly Brook gostovala je u emisiji britanskog televizijskog showa 'Celebrity Juice'. 'Moram vam reći, televizijski nastupi nisu mi jača strana. Uvijek napravim nekakvu glupost', rekla je 33-godišnja Kelly na početku emisije.

Pogledaj i ovo showbuzz Osmijeh od uha do uha Lepršava košulja bujne ljepotice potaknula na raspravu, nosi li ispod nje grudnjak ili ne?

Uz manekenku Holly Willoughby, Kelly je pratila upute voditelja Keitha Lemona. Njihov prvi zadatak bio je sljedeći: s povezom na očima, morale su pronaći slamčicu u piću na stolu i staviti je u usta. Ni slamčice ni pića njije bilo pa su se cure zamalo poljubile, a nakon toga na stolu se našao gumeni penis kojega je Kelly prvo liznula, a zatim i ljubila.

>> 'Nepravedno me napala, imam veliku stražnjicu, pa što?'

Nije dugo trebalo da dildo završi na Kellynim usnicama. Prvo ga je polizala, a zatim ljubila. Sljedeće na redu, našla se i mrtva riba, koja je kod Kelly izazvala šok pa je počela vrištati!

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu! Show je samo za odrasle, ne preporuča se maloljetnicima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene