Ima petero djece

UHVAĆENA U PRELJUBU? Tajni susreti starlete i reality zvijezde u hotelu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price majka je petero djece, a trenutno je u braku s muškarcem s kojim je dobila posljednje dvoje djece. Uhvaćena je kako ulazi u hotel s mladićem.

Udana majka petero djece, starleta Katie Price snimljena je kako izlazi iz auta Scotty T-ja i ulazi s njim u hotel. Fotografirao ih je tabloid The Sun i tako razotkrio, čini se, preljubničku aferu slavne Jordan i mlade reality zvijezde.

Pogledaj i ovo showbuzz Jadan, nije on kriv Otkrio zašto je prevario suprugu s njenim prijateljicama: 'Bile su lake!'

Nekoliko trenutaka poslije gosti hotela su vidjeli kako Scotty ulazi u lift zajedno sa Katie koja je trenutno u braku sa Kieranom Haylerom, s kojim ima dvoje djece. Prolaznici su rekli kako se na njima dalo primjetiti da između njih postoji nešto više od samog prijateljstva.

'Bili smo u predvorju kada jeKatie izjurila iz hotela i uskočila u auto koji ju je čekao ispred. Scotty je bio na prednjem sjedalu i on ju je odvezao', tvrdi gost hotela.

Kada su se vratili u hotel pokušala se provući kroz predvorje prekrivši krznenim kaputom lice. Nažalost, za nju, obožavatelj ju je primjetio te zatražio selfie s njom, ali je odbila rekavši mu kako se ne može slikati dok izgleda ovako'.

Katie treutno promovira svoju autobiografiju 'Ponovno rođena'. U njoj piše kako je kćer Bunny, koju je dobila s Kieranom 2014., dala njihovoj vezi 'novi početak'. Zbog sastanka sa Scottyjem Katie je kasnila na Q&A, koji je organiziran povodom izlaska njezine knjige.

Scotty T odnosno Scott Timlin godinama ne skriva svoju ljubav prema Katie, a nakon što je Kieran uhvaćen u prevari na Twitteru je nazvao Kateinog muža smećem te poručio Katie da je on idealan za nju.

'Volim svog muža i ne razumijem zašto ljudi izmišljaju gluposti. Imam muške prijatelje, ali to ne znači da se tu nešto više događa', napisala je Katie na Twitteru, pokušavajući se tako obraniti od zlobnih komentara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene