Nije joj lako

Kanye West stvara probleme svojoj punici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West svojim ponašanjem stvara tolike probleme, da se Kris Jenner ozbiljno zabrinula o imidžu svog brenda - obitelji.

Čini se kako je poznati reper u zadnje vrijeme potpuno skrenuo s uma. Tijekom svojih tirada na Twitteru otkrio je kako je preko 50 milijuna dolara u dugu,preklinjao Marka Zuckerberga da mu da novce za pokrivanje tog duga, koje mu Kanye ne bi vratio, jer to bi bila investicija, izjavio kako je Bill Cosby nevin te uspio popljuvati kolegu repera Wiz Khalifu i nekako uvući Taylor Swift u sav taj kaos.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Navodno je reper toliko izvan kontrole, da je i mama Kardashian zabrinuta za svoje kraljevstvo. Kris Jenner se boji kako će najviše stradati imidž brenda Kardashian/Jenner koji je toliko dugo gradila. Poznati matrijarh želi da Kanye zaposli nekoga tko će ublažiti sav nered i kaos, kako bi se West mogao fokusirati isključivo na stvaranje glazbe.

Očajna Kris već je počela zivkati okolo potencijalne publiciste, no jedan od kojih je nazvala je izjavio kako ne postoji takav iznos zbog kojeg bi oni prihvatili taj posao. Izgleda da će kraju taj posao ostati u obitelji, a mi se nadamo da će Kris izvući živu glavu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene