Pozirala mužu

Kad suprug Kanye slika svoju Kim, onda to ovako izgleda: Ona je u krevetu i bez grudnjaka

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West vjenčali su se prije četiri godine, a zajedno imaju troje djece.

Kim Kardashian dobro zna kako razbuditi svoje pratitelje na Instagramu nedjeljom.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Reality zvijezda nakon niza golišavih fotki podijelila je još jednu, i to onu gdje je u krevetu i bez grudnjaka pozirala suprugu Kanyeu Westu. Pored ove provokativne fotografije Kim je to i naznačila. Sličnu fotografiju objavila je i na svojoj službenoj internetskoj stranici.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ranije je podijelila jednu na kojoj se ona i Kanye ljube. Par će 24. svibnja ove godine proslaviti četvrtu godišnjicu braka. Vjenčali su se u Italiji, a zajedno imaju troje djece. Četverogodišnju North, dvogodišnjeg sina sainta i četveromjesečnu Chicago koju je rodila surogat-majka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene