i slavne ljepotice

KAKVI ZAVODNICI U krevet su odveli na desetke tisuća žena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi muškarci sanjaju o tome koliko će žena zavesti, a ovi slavni frajeri ljubili su na tisuće ljepotica diljem svijeta.

Biti zavodnik pravi je posao. Uvijek treba bit spreman za akciju, a da ne spominjemo kako treba biti i iznimno izdržljiv kada je u pitaju i sama izvedba. Prosječan muškarac navodno je u prosjeku spavao s 20-ak žena, no ovi slavni frajeri imali su i preko TISUĆU žena! Zvuči nemoguće?

Pogledaj i ovo Mick Jagger i Lucas Jagger - 11 Ima samo 24 godine Evo kako izgleda najmlađi sin Micka Jaggera: Dobio ga je u aferi s ljubavnicom, a donedavno su mu laskali da je tatina preslika!

Mnoge poznate zvijezde priznale su svoju ovisnost o pornografiji

Izgleda kako su mnoge žene pale na Britanca i bivšeg supruga Katy Perry Russella Branda. On je ljubio preko tisuću žena, a liječio je i od ovisnosti o seksi. Sada se okrenuo mirnijem životu i tvrdi kako je u celibatu. E sad, koliko će izdržati... I glazbeni mogul Simon Cowell našao se na listi zavodnika. On navodno broji preko 2 tisuće žena s kojima je spavao.  A iako je na prvu prilično strog, mnoge žene kažu kako je pravi šarmer. Pitate se kako je došao do te brojke? Simon je otkrio kako je u prosjeku spavao s dvije žene tjedno i tako 20 godina. Preko 2 tisuće žena ljubio je i legendarni Jack Nicholson, a toliko je ljubio i sam vlasnik Playboya Hugh Hefner.

 

Playboy Mansion gallery photo #scrapbooksaturday

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Čak dublo više do njih zaveo je slavni rocker Mick Jagger. Rolling Stone na svojoj listi ima impresivnu listu ljepotica. Parirati mu može još jedan rocker, Gene Simmons iz grupe Kiss, ali i glumac Charlie Sheen koji broji i preko 5 tisuća žena!

Popis filmova u kojima scene seksa nisu odglumljene

A sada prelazimo u 'ultra tešku kategoriju', a čak dvije poznate ličnosti mogu se pohvaliti da su spavale s desecima  tisuća žena.

Riječ je o košarkašu Wiltu Chamberlainu koji je bio jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Oborio je rekord na košarkaškom terenu postignuvši 100 bodova na jednoj utakmici, a navodno se seksao s preko 20 tisuća žena! To bi značilo da je svaki dan ljubio drugu!

Mislili ste da ne može bolje? E pa izgleda da može jer je na prvom mjestu najvećih ljubavnika diktator Fidel Castro! Fidel je u 90-oj godini, a navodno je cijeli život ljubio – možda je i to razlog njegove dugovječnosti. Kako god, Castro je navodno spavao s 35 tisuća žena. 'Spavao je s minimalno dvije žene dnevno i tako 40 godina, što znači jedna za ručak, druga za večeru', otkrio je nekadašnji Catsrov suradnik. Wow! Taj rekord bi bio pravi izazov srušiti!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene