442657
442657
442657
442657
442657

KAKVA LJEPOTICA U RIJECI! Luksuz vrijedan 150 milijuna eura!

  • , 07.07.2016., 22:32
  • Autor:
  • komentara

Northern Star najveća je jahta koju je dosad ugostila riječka luka.

 
 
 
 
Northern Star privlači pažnju u Rijeci (Video: Vijesti u 17)
Northern Star privlači pažnju u Rijeci (Video: Vijesti u 17)

Pažnju Riječana i turista ovih dana privlači luksuzna jahta 'Northern Star', duga 75 i široka 13 metara te vrijedna oko 150 milijuna eura. Najveća jahta koja je do sada uplovila u riječku luku ima 30 članova posade, a može primiti i 12 gostiju koji mogu uživati u nekoliko barova, teretani, bazenu.

Na jahtu mogu stići helikopterom jer je opremljena i heli-dromom. Ova će ljepotica u Rijeci biti vezana do vikenda kada kreće na putovanje u Piran pa dalje na jug prema Dubrovniku, a vrlo je vjerojatno da će zimu provesti - u riječkoj luci.

'U protekle dvije godine uložili smo dosta napora i isto tako ulaganja da bismo mogli organizirati sve moguće uvjete za prihvat ovakvih brodova', rekla je Irena Križ iz riječke Lučke uprave. Više pogledajte u prilogu Vijesti u 17.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se