Zanimljiva poduka

Kako odglumiti orgazam naučio ju je MUŠKARAC!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neke stvari nauče se za cijeli život...

Bila je to filmska scena koja ju je najviše proslavila, no tijekom snimanja scene lažnog orgazma u filmu 'When Harry Met Sally', glumica Meg Ryan bila je vrlo nervozna. Naime, bila je toliko nervozna da je upute kako da to izvede dobila od muškarca! Riječ je o redatelju Robu Reineru.

Pogledaj i ovo Meg Ryan i Russell Crowe Pomalo zaboravljeni par Ljubavna priča kraljice romantičnih komedija i miljenika žena sve je šokirala, a njoj i pokvarila savršen imidž te donijela ružne nadimke!

Meg Ryan i Billy Crystal zajedno 25 godina nakon filma 'When Harry Met Sally'

'Meg je bila nervozna. Očito joj nije bilo lako koncentrirati se u prisutnosti tolikih članova ekipe i svega ostalog. Tako da smo prvih par puta ponavljali tu scenu i bila je nekako mlitava. Onda sam joj rekao - gle, ja ću ti pokazati kako želim da to odglumiš. Sjeo sam nasuprot nje i primio se za stol vičući - da, da, da! A onda je Meg to napravila puno bolje od mene', otkrio je Reiner nedavnom intervjuu, piše Daily Mail.

Ova filmska romantična komedija s Billyjem Crystalom i Meg Ryan u glavnim ulogama zaradila je nominaciju za Oscara 1990. Najpoznatija, sada već kultna scena u filmu je kada Sally odglumi orgazam usred punog restorana i potom nastavlja potpuno smireno jesti desert.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene