Cijela obitelj stradala

Nezamisliva tragedija: Glumica preminula dan nakon pogreba roditelja i mlađe sestre

Jessica Falkholt (Foto: Instagram) Jessica Falkholt (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Falkholt (Foto: Profimedia) Jessica Falkholt (Foto: Profimedia) +0 Jessica Falkholt (Foto: Instagram) Galerija

Na preporuku liječnika šira obitelj glumice Jessice Falkholt pristala je na isključivanje aparata koji su je održavali na životu.

Australska glumica Jessica Falkholt preminula je dan nakon pogreba njezinih roditelja i sestre. Tragična sudbina obitelji šokirala je svijet. Naime, 28-godišnja glumica prošle je godine sa svojom obitelji doživjela prometnu nesreću nakon koje su je liječnici održavali u induciranoj komi. Na preporuku liječnika njezina je šira obitelj pristala na isključivanje aparata koji su je održavali na životu.

Preminula je samo dan nakon što su u Sydneyju sahranjeni njezini otac i majka te sestra. Tešku nesreću doživjeli su tako što se automobil iz suprotnog smjera zabio u njihov. I majka i otac glumica preminuli su na mjestu, dok su Jessica i njezina sestra odvezene u bolnicu u teškom stanju. Jessica je glumila u nekim serijama, a ove godine izlazi i film u kojem je glumila.

 

My thoughts also go the Jessica's mother, father and sister. It truly is heartbreaking x

A post shared by Jessica Falkholt FP (@jessicafalkholt) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene