Devet operacija u jednom danu

Potrošila pola milijuna dolara da bi izgledala kao Kim! Vadila rebra, povećala grudi, guzu, usta...

Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 2 Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 2 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 6 Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 5 Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 4 Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 3 Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 2 +0 Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Jennifer Pamplona potrošila je veliki novac na operacije.

Jennifer Pamplona proslavila se prošle godine kada je objavljeno da je u jednom danu obavila čak devet estetskih operacija. Ovisnica o plastičnoj kirurgiji sada je nove zahvate odradila kod kirurga u Turskoj. Potrošila je pola milijuna dolara, a krajnji cilj joj je što je više moguće sličiti Kim Kardashian. Tijekom posljednjih zahvata Jennifer je po drugi put operirala nos, izvadila je filere iz obraza i napravila face lift.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Osim toga, povećavala je guzu, grudi dvaput, usne, a napravila je i liposukciju te izvadila dva rebra. Također, u bedra je ubrizgavala salo kako bi joj bila što veća. Svojedobno je izjavila da je jako zadovoljna, iako nekad pomisli da je bilo pametnije da je spomenuti novac čuvala na bankovnom računu. Ne imitira Jennifer Kim samo fizički. I ona želi biti uspješna poslovna žena pa je nedavno izdala svoju liniju parfema te čokoladica.

Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 1 Jennifer Pamplona (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene