Na Twitteru

Izazvala 'lavinu' kritika: Zar su i djeca vidjela ovo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez svakako zna postići da se o njoj priča. Ovoga puta izazvala je 'lavinu' reakcija na Twitteru nakon nastupa u showu 'Britain's Got Talent'.

Jennifer Lopez nastupala je u britanskom showu 'Britan's Got Talent', a seksi nastup upotpunila je odvažnim odjevnim kombinacijama koje su pak razljutile publiku zbog toga što je bila - preseksi.

Pogledaj i ovo showbuzz OMG O Miley se i dalje priča: Uspoređuju je sa striptizetama i puricama!

Najveća joj je kritika ta što reality show prije svega gledaju djeca, a 43-godišnja Jennifer ispada loš uzor. Eksplicitna plesna točka i minijaturni triko jedva je pokrio sve dijelove tijela slavne Jennifer, a nakon nastupa publika na Twitteru je počela protestirati kako je njezin nastup u najmanju ruku bio neprimjeren.

>> Ponosna na svoju čvrstu stražnjicu u 40-tima!

Show je emitiran u najgledanijem terminu, od 21.30 do 22h te je procijenjeno da je nastup Jennifer Lopez gledalo više od 7,1 milijuna ljudi. Nakon što se publika počela buniti na seksi show kojega su usporedili sa 'plesanjem oko šipke', regulatori programa na privatnoj britanskoj televiziji ITV na kojoj se emitira show, poručili su kako će istražiti je li doista bilo neprimjerenih scena.

'Taj show je jako popularan kod djece, a njezin nastup je bio na poluvremenu tako da su mnogi ostali budni kako bi vidjeli tko je pobijedio', kaže jedna gledateljica. Twitter su zatrpali svojim ljutitim komentarima: 'Jennifer Lopez izgledala je kao prostitutka, žao mi je njezine djece.'

Što vi mislite, je li nastup Jennifer Lopez bio neprimjeren? 


Jennifer Lopez - Live It Up (Live Britain's Got... by JohnJLover

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene