NOSI FEJK KOMADE

KARLEUŠA SE SVJETSKI OSRAMOTILA - Gabbana je niti ne poznaje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša se nastavlja sramotiti.

Jelena Karleuša zbilja je pretjerala. Nakon što je srpska pjevačica na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u Dolce & Gabbana haljini, tu istu sliku je dalje podijelio putem društvenih mreža talijanski dizajner Stefano Gabbana.

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

I možda tu ništa ne bi bilo baš toliko posebno i šokantno da Stefano nije napisao svoj komentar, 'kopija'. Lažnjak je, naravno, prepoznao dizajner, a još veća sramota je uslijedila kada je Karleuša ubrzo uklonila fotografiju i objavila prepisku sa Stefanom na Twitteru. Poznati modni kreator ostao je šokiran njezinim potezom.

Pročitajte i što je Severina rekla o abortusu te kako je sve pozvala da nakon gay pridea odu u crkvu.

 'Nisam joj se izvinjavao. Ona zaista nije korektna osoba, ako je to objavila. Obratila mi se putem Instagrama i tražila od mene da skinem fotografiju. I ja sam joj rekao 'Nema problema' i uklonio sam sliku. Iskreno,  ne znam tko je ta žena', rekao je Stefano za Blic.

Ja sam samo rekao istinu. Ne vidim razlog da se ljuti, ona je zaista nosila fejk komade našeg brenda D&G, objasnio je kreator za Blic.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene