Evo zašto!

Karleuša 'pukla': 'Je*** vam nanu naninu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša bila je ljutita zbog medijskih napisa nakon katastrofalnog koncerta na Ušću.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša dan nakon koncerta na Ušću posvetila je ljutiti status na Twitteru novinarima i napisala: 'Novinari, oprostite ovaj debakl. Nisam uspjela dovesti više od 40.000 ljudi na Ušću. Stidim se. Je*** ću vam nanu naninu', napisala je ljutito.

>> Andrej Pejić u krevetu s Jelenom Karleušom: 'Ljubav na prvi pogled!'

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša - 1 najveći obožavatelj! TikTokom kruži video mladića koji je na torzo istetovirao imena Karleušinih albuma, bome nije štedio na veličini slova i vidljivosti!

Prema pisanju srpskog Kurira, Jelena, koja je 'pukla' na tamošnje medije jer su pisali da je njezin koncert bio pravi debakl, nije bila raspoložena za novinarske upite.

Naime, Jelena Karleuša je u subotu održala koncert 'Viva la Diva' na Ušću, koji je počeo sa dva sata zakašnjenja, jer je pjevačica primala infuziju, a prema procjenama, na koncertu je bilo oko 10.000 ljudi.

Na kraju je Karleuša najavila da će održati još jedan koncert u nedjelju i to besplatno zbog, kako je rekla, tehničkih problema jer nije radio video-projektor, a ni ozvučenje nije bilo dobro. Iako je pjevačica najavila spektakularan početak iskakanjem iz helikoptera, ni to se nije dogodilo, pa je izronila iz bine. Sve je završilo Jeleninim otkazivanjem besplatnog koncerta te obračunavanjem s medijima na Twitteru u nedjelju navečer.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene