Mala od skandala

MA KAKAV GABBANA, KAKVI LAŽNJACI? Karleuša i Stefano se posvađali na Instagramu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ništa Jeleni Karleuši nije teško. Kakav Stefano Gabbana? Čovjek se ispričavao jer ju je uvrijedio rekavši da nosi lažnjake.

Nema toga kome će Jelena Karleuša ostati dužna. Srpska pjevačica poznata je po brzom jeziku pa je nije omelo ni kad joj je fotografiju na Instagramu komentirao slavni Stefano Gabbana. Naime, Jelena se na svom Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj nosi haljinu s potpisom Dolce&Gabbana, a u iste opravice odjenula je i svoje dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Gabbana je napisao kako njezine curice ne nose originale, na što se Karleuša požurila da mu da do znanja da je haljine kupila u njegovom dućanu. Ubrzo je na Twitteru objavila prepisku sa slavnim dizajnerom, a u njoj mu objašnjava otkud joj haljine.

On joj se potom ispričao i rekao kako će sve izbrisati sa Instagrama, a Karleuša mu je odgovorila da je najtužnije što je ona oduvijek njegova velika obožavateljica. 'Vjerujem da se hejteri zbunjeno pitaju odakle mi broj mobitela Stefana Gabbane. A to što mi Kim K piše otvorena ljubavna pisma nije čudno, a?', uputila je Karleuša potom pitanje i svim svojim hejterima. Fotografije su kasnije izbrisane s Instagrama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene