Ludilo

Srpska diva Jelena Karleuša nominirana za prestižnu nagradu Oscar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naime, njezin koncert na Ušću našao se u filmu o preminuloj Amy Winehouse.

Da, zvuči nevjerojatno i više je nego nevjerojatno, ali zanimljiv splet okolnosti natjerao nas je da na ovu situaciju gledamo iz jednog drugog kuta.. Jelena Karleuša u utrci za Oscara. Em su je kopirale najveće svjetske zvijezde poput Kim Kardashian i Beyonce, em su je tražili da komentira stil brojnih svjetskih političara... i to je sve istina. Jelena je zahvaljujući svom izrazitom modnom stilu postala poznata i preko bare, ali što radi na Oscarima pitanje je sad.

Pogledaj i ovo showbuzz Prijeti tužbom Jelena Karleuša dobila Oscara

Odgovor je u stvari vrlo jednostavan. Prisjetimo se, Amy Winehouse pred samu smrt održala je koncert u Beogradu, pa je ta svirka pronašla mjesto u dokumentarcu o njenom životu. Ono što je zanimljivo jest da kadrovi koncerta iz zraka ne pripadaju Amy, već Jeleninom koncertu iz 2013. godine. Jelena je tada pjevala pred Beograđanima u sklopu turneje 'Viva La Diva'.

E sad, s obzirom da je dokumentarni film 'Amy – The Girl Behind The Name' nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma, a znalci očekuju da mu Oscar i pripade, bilo bi pošteno da pozovu i Jelenu čije su kadrove i to protuzakonito koristili u filmu. Uopće ne sumnjamo da bi Jelena svojom pojavom oduševila sve u Los Angelesu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene