'Trakavica' se nastavlja

Javila se još jedna ljubavnica - Bili su zajedno 6 tjedana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian i dalje vodi borbu s nevjerom svog supruga. Upravo kad se činilo da su se tenzije među njima po tom pitanju smanjile, pojavile su se nove informacije o nevjeri Lamara Odoma.

Prema pisanju Star Magazina, izgleda kako je Lamar Odom svoju suprugu Khloe Kardashian varao, osim s već ranije poznatom Jennifer Richardson, i s odvjetnicom Polinom Polonsky. Navodno je Polina prošla i detektor laži u namjeri dokazivanja istinitosti svojih tvrdnji.

Star Magazin
tako piše da su se Lamar i Polina upoznali 2. lipnja u losangeleskom hotelu Roosevelt u kojem je Lamar odsjeo nakon što se posvađao S Khloe i iselio iz njihove zajedniče kuće.

Pogledaj i ovo showbuzz Svađa u kući Brody Jenner brani čast svoje sestre: Napao njezinog muža!

>> Intimna snimka procurila na porno stranice - 'Ovo je odvratno!'

'Impresionirala me činjenica što je ostavio Khloe i što se preselio u hotel. Činio mi se veoma dostupnim pa se tako među nama rodila privlačnost', izjavila je Polina koja tvrdi kako je s poznatim košarkašem Odomom bila u vezi čak šest tjedana.

Navodno ju je Lamar prvi put poljubio 9. lipnja, a 13. lipnja su prvi put konzumirali svoju vezu.

'Nakon vođenja ljubavi, tu večer je Lamar prespavao kod mene. Idućeg dana smo se vratili u Roosevelt i nekoliko narednih noći prespavala sam u njegovom apartmanu', tvrdi Polina te dodaje kako je Khloe vrlo brzo otkrila suprugovu nevjeru.

Kako bi Lamara uhvatila 'na djelu' Khloe je, zajedno s majkom Kris, nenajavljeno posjetila hotel u kojem je odsjeo te 'banula' u apartman za kojeg je mislila da je njegov. No, bio je to pogrešan apartman. Lamar je bio sam u svojem dijelu, a Polina u svojem.

Prema njezinim tvrdnjama, Khloe i Kris su čak doznale njezinu adresu i dovezle se so njezina stana, kucale i čekale pred vratima da se uvjere je li Omar tamo. Košarkaš je u tom trenutku bio s Polinom u stanu ali ni jedno od njih se nije javljalo na pozive.

Khloe i Lamar trenutno pokušavaju obnoviti ljubav u svom braku. Otputovali su i na romantično putovanje kako bi se posvetili jedno drugom i povratili povjerenje u svoju vezu. Izgleda kako je Khloe svom suprugu dala još jednu priliku za popravak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene