Tamna prošlost

Šokantne optužbe nakon 32 godine: 'Drogirao me i silovao'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi supermodel Janice Dickenson sada je izašla u javnost s uznemirujućim optužbama.

Zadnjih nekoliko mjeseci Bill Cosby suočen je s teškim optužbama o silovanju nekoliko mlađih glumica koje su radile na setu za vrijeme snimanja serije 'Cosby show'.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Barbara Bowman tvrdi: 'Bill Cosby me drogirao i silovao!'

Danas 59-godišnja bivša manekenka nekada je bila prvi supermodel, a sada je progovorila o zlostavljanju koje je doživjela 1982. Prema njezinim riječima, Bill ju je odveo na jezero Tahoe gdje su trebali pričati o njezinoj tadašnjoj karijeri, popili su čašu vina nakon kojeg se onesvijestila.

'Sljedeće jutro kad sam se probudila nisam nosila svoju pidžamu, sjećam se prije nego li sam izgubila svijest da me taj muškarac seksualno vrijeđao. Sjećam se i kako je Bill skinuo svoj ogrtač sa sebe i legao na mene', priča Janice u intervjuu za ET.

Iako do sada nije govorila o tom incidentu, potaknule su je priče drugih žena koje su isto tako iznjele svoju stranu priče o neugodnim trenucima s Cosbyem. 'Trebala sam to napraviti i prije, to se dogodilo, istina je', poručila je Janice.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene