Filmska tučnjava

BRUTALNA TUČNJAVA Srpska političarka bacila kolegicu na zid

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Petrović i Dijana Vukomanović potukle su se u prostorijama SPS-a u Beogradu. Miljenice Ivice Dačića ne mogu se podnijeti.

'Ti si ološ i zdrava za ludnicu', rekla je Ivana Petrović Dijani Vukomanović. 'Djevojko, mogla bi mi biti kćer. Što se tebe tiče što ja pričam?', rekla je Dijana Ivani. Ubrzo su se akterice ove priče žestoko potukle. I ne, ne pričamo o starletama! Pričamo o političarkama iz susjedne Srbije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nominacija za Dnevnik Nove TV - 9 Bogato iskustvo, znanje i timski rad Nominaciju za Zlatni studio ponovno je izborila i ekipa iz Informativnog programa Nove TV: ''Radimo profesionalno i odolijevamo svim vrstama pritisaka''

Naime, Dijana Vukomanović i Ivana Petrović su obje visoko pozicionirane u SPS-u Ivice Dačića. Tučnjava se dogodila u beogradskim prostorijama stranke. Deblji kraj je, piše Blic, izvukla Vukomanovićka. Političarke su se sukobile u prostorijama stranke, kada je Ivana Petrović dva puta žestoko bacila Dijanu Vukomanović o zid i vrata. Daljnju tučnjavu spriječio je potpredsjednik SPS-a, Branko Ružić, koji se našao u zgradi za vrijeme sukoba.

Neimenovani izvor tvrdi da je sve počelo nekoliko dana ranije, kada je Dijana Vukomanović javno zatražila da se Ivana Petrović ispriča zbog izjava u medijima, koje su obilovale psovkama. Dijana je to smatrala neprimjerenim, no na kraju nije dobila ispriku, već batine. Dvije bliske Dačićeve suradnice nekad su bile velike prijateljice, a Dijana je na svom Facebooku čak objaljivala i fotografije sa psom Ivane Petrović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene