Neke stvari se ne mijenjaju

I kad je na odmoru mama 4 djece objavljuje svoje provokativne fotke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada je u pitanju britanska zvjezdica Katie Price, neke stvari se ne mijenjaju...

35-godišnja britanska zvijezda Katie Price trenutno odmara u Portugalu. Naravno, sve detalje iz svojeg života dijeli s obožavateljima na Twitteru, kao i svoje fotografije u bikiniju.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Nema talenta, nema problema: Oni su postali poznati radeći - NIŠTA!

Mama četvero djece, 8-mjesečnog Jetta, 11-godišnjeg Harveya, 8-godišnjeg Juniora i 6-godišnje Princess, želi zabilježiti što više obiteljskih fotografija no to je ne sprječava da objavi i poneku svoju seksi fotku. 'Sunčam stražnjicu', napisala je Katie pored svoje fotografije u bikiniju, nakon što je objavila fotografiju s djetetom u naručju.

Katie je na odmoru bez supruga Kierana Haylera za kojeg se udala prošle godine na Bahamima. Uz četvero djece, poznata britanska izjavila je i kako bi voljela imati još jedno dijete. 'Bilo bi lijepo kad bih imala još djece, ali o tome ću razmišljati kad budem spremna. Još nije došlo to vrijeme', rekla je i poslala još poneku fotografiju na Twitter.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene