Životna borba

ŽENA S BRADOM Ni depilacija joj nije pomogla! Danas je manekenka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju bradu pušta zadnjih sedam godina, a kako kaže ne želi izgledati kao tipična žena.

Engleskinja Harnaam Kaur, 24-godišnjakinja koja je ušla u Giunnessovu knjigu rekorda, zbog najduže 'pune' ženske brade, progovorila je o svojem odrastanju.

Brada je njezin način borbe protiv predrasuda i zlostavljanjima još od djetinjstva, a nosi ju s ponosom.

Svoj ulazak u knjigu rekorda može zahvaliti sindromu policističnih jajnika, koji može rezultirati pretjeranim rastom dlaka.

Svoju bradu pušta zadnjih sedam godina, a kako kaže ne želi izgledati kao tipična žena.

Ona je prva žena koja je s bradom prošetala na modnoj pisti u Londonu na Tjednu mode.

Dlake na bradi i rukama počele su joj rasti kada je imala 11 godina, stalnim zadirkivanjem odlučila se na depiliranje i brijanje međutim dlake su postale sve gušće. Kada je navršila 14 godina, Harnaam više nije željela izlaziti iz kuće, a u jednom periodu života htjela si je oduzeti život.

Da nije bilo podrške od strane mlađeg brata i prijatelja, danas ne bi bila živa i ne bi došla do Guinnessove knjige rekorda.

Kako su godine prolazile, pomirila se s onim što joj je podareno, stekla je samopouzdanje, a upoznavanje novih ljudi više joj nije problem.

Kako i svi, tako i Harnaam ima profile na društvenim mrežama, trenutno ju prati preko 60 tisuća ljudi, a komentari koji se nalaze ispod slika, mogu se složiti u jednu rečenicu - ova mlada cura svima je nadahnuće.  

 

 

Stockholm it's been great!!! Great company, fabulous men and I loved my friends! But it's time to give my London lovers some affection and attention now!! Until next time, goodbye Stockholm!

A photo posted by Harnaam Kaur (@harnaamkaur) on

 

I'm reposting this because HOT DAYAAAMMMM!!!! I'm totally feeling this picture, I looked soooooo hot this day!! Can we date ourselves? I'm Totally feeling this picture! Outfit, make up, nails, Beard, jewellery so on point!

A photo posted by Harnaam Kaur (@harnaamkaur) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene