Zabranile državne vlasti

Sve zbog droge i prostitutki: Kineskim zvijezdama zabranjen nastup na TV-u

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Obračun s 'grešnim' zvijezdama dio je kampanje vladajućih protiv ekstravagancije i dekadencije!

Kineskim zvijezdama koje su se drogirale, posjećivale prostitutke ili počinile druga nedjela zabranjeno je pojavljivanje na televizijskim ekranima, u filmovima i bilo kojim drugim medijima, objavili su u četvrtak državni mediji nakon serije skandala.

Greške koje će vam uništiti omiljene filmove!

Jeste li znali da su scene seksa u ovim filmovima stvarne?

Zabrana državnih vlasti, koja se odnosi na radio i reklame, trebala bi 'očuvati industriju zabave zdravom', objavio je list China Daily.
'Zvijezde koje krše zakon ne bi trebalo pozivati u programe, a prenošenje njihovih izjava treba prekinuti', navodi list prenoseći zabranu državnih vlasti. 'Nedavni slučajevi u kojima su se zvijezde drogirale ili posjećivale prostitutke štete imidžu industrije zabave i daju loš primjer mladima', piše list.

Kineski državni odvjetnici odobrili su prošloga mjeseca uhićenje Jayceea Chana, sina zvijezde kung fu filmova Jackiea Chana zbog sumnje na zloporabu droga. On je posljednji u nizu kineskih zvijezda koje su se našle na udaru zakona. Obračun s 'grešnim' zvijezdama dio je kampanje vladajućih protiv ekstravagancije i dekadencije.

Kineski predsjednik Xi Jinping obećao je borbu proitiv korupcije i neumjerenosti među elitom, glavnim krivcima za nepovjerenje građana prema vlasti u vrijeme kada raste jaz između bogatih i siromašnih Kineza. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene