Nastavak afere

"DA LAGANO OD**BU POLUVODITELJICE" Goca obrušila se na Nikolinu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goca Tržan napustila je studio tijekom emisije koju je vodila Nikolina Ristović.

Nikolina Ristović i Goca Tržan sukobile su se prije dva mjeseca kada je pjevačica napustila studio jedne emisije jer joj se nisu svidjela pitanja koja joj je Nikolina postavljala. Tada su se pojavila i šuškanja da je njihova svađa namještena i izmišljena samo kako bi se ispromovirala emisija, no očito i nije bilo baš tako.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek uživa u ljetu Nikolina Pišek videom s plaže u kojem skakuće i pleše pokazala da je odlučila loše stvari ostaviti iza sebe!

Naime, pjevačica se okomila na Nikolinu nakon što je voditeljica izjavila da je Goca sama pisala pitanja za emisiju, čemu se ona protivila, piše Kurir. Ubrzo je Goca reagirala putem Twittera. "Da lagano odj**u sve poluvoditeljice sa ispiranjem estradne ljage sa sebe u kojoj su godinama toliko uživale preko mene. Hvala unaprijed", napisala je Tržan.

Da podsjetimo, Gocu su pogodila pitanja vezana uz bivšeg supruga, od kojeg se razvela prije pet godina. Kada je shvatila što je Nikolina pita, bacila je papir s pitanjima i napustila studio, dok je Nikolina vrlo brzo dala otkaz jer su joj, kako je rekla, trebale promjene.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene