449530
449530
449530
449530
449530

NAPAO JU SUPRUG Imala je ozljede po licu i skoro je pala u nesvijest

  • , 08.09.2016., 17:24
  • Autor:
  • komentara

Glumicu Melissu George navodno je napao suprug zbog čega je intervenirala i policija.

 
 
 
 
Melissa George (FOTO: Getty)
Melissa George (FOTO: Getty)

Melissa George odvedena je u bolnicu. Glumica je imala ozljede po licu, žalila se na bol i imala konstantni osjećaj da će se onesvijestiti. Navodnu ju je napao suprug Jean David Blanc.

Prema pisanju Purepeople.com zbog napada je intervenirala i policija, no glumica još nije potvrdila da se radi o obiteljskom nasilju.

Jean David je pisac i filmski producent koji. 2014. godine dobili su prvo dijete Raphaela, a Solala, drugog sina dobili su prošle godine. Glumica je poznata po medicinskoj drami "Heartbeat", a nažalost, ukinuta je zbog male gledanosti i loših komentara. Svoju slavu stekla je u sapunici "Home and Away" iz 90-tih, prije nego što je počela glumiti u serijama Alias i Uvod u anatomiju.

Melissa George (FOTO: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se