448956
448956
448956
448956
448956

NOSE LI UOPĆE GAĆICE? Manekenke šokirale na premijeri filma o Papi

  • , 04.09.2016., 11:39
  • Autor:
  • komentara

Giulia Salemi i Dayane Mello pojavile su se na premijeri filma 'Mladi papa' na 73. Filmskom festivalu u Veneciji.

 
 
 
 
Giulia Salemi i Dayane Mello (Foto: Getty)
Giulia Salemi i Dayane Mello (Foto: Getty)

Ovo je najgore ikad. Iznimno neprimjerene haljine nosile su manekenke Giulia Salemi i Dayane Mello na premijeri filma 'Mladi papa' na 73. Filmskom festivalu u Veneciji.

Djevojke su stigle na premijeru filma o Papi praktički gole. Iako su njihove haljine duge i pune materijala, nisu uspjele prekriti ono najvažnije. Haljine su bile rezane do struka te tako otkrile da cure ne nose gaćice. Odnosno nose našivenu verziju gaćica. Dovoljno, ipak, da se otkrije njihova linija sunčanja.

Giulia Salemi i Dayane Mello (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se