Debakl!

Fotografije koje slavna bogatašica NE ŽELI vidjeti sa svojeg vjenčanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protekli vikend udala se bogata nasljednica Nicky Hilton, no nije sve prošlo po planu. Paparazzi su snimali svaki njezin korak, pa i ono što nikome nije htjela pokazati.

Bez obzira koliko novaca imali ili vremena potrošili u organizaciju vjenčanja, nikada ne ide sve po planu. U to se uvjerila i bogatašica Nicky Hilton koja je svoje party dane ostavila iza sebe – za razliku od njezine sestre Paris.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Kraljevsko vjenčanje princa Carla Philipa i Sofie Hellqvist

Nicky se udala za bankara Jamesa Rothschilda, koji je član najbogatije bankarske obitelji u Europi a upućeni tvrde kako je još bahatiji od Hiltona. Bila je to svadba na kojoj se troškovi nisu zbrajali, a jelo se kao kod kraljeva  - jastozi, pačetina, kavijar, skupa pića...

Mlada je nosila tradicionalnu Valentinovu vjenčanicu vrijednu vrtoglavih 77 tisuća dolara, no probleme joj je zadavao veo koji je zapeo pod kotače limuzine ispred katedrale. Paparazzi su snimili taj trenutak.

Igor Kojić misli ozbiljno: Želi oženiti Severinu, svadba poslije ljeta?

No gore je bilo kada su se mladenci fotografirali nakon ceremonije. Nicki je podignula haljinu da joj se je uprlja, no podigla je malo previše pa je otkrila i kakvo donje rublje nosi na dan svojeg vjenčanja.

Osim toga, njezina sestra Paris nije mogla ne biti u centru pažnje, pa je cijelo vrijeme pozirala pred kamerama. I sve objavljivala na Instagramu.

 

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

No bez obzira na propuste, izgleda kako su se gosti jako dobro zabavili. Neki su bili toliko razvaljeni da su jedva došli doma. Ako ništa drugo, ipak je to bilo vjenčanje američke party djevojke!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene