HIV pozitivan

Fotka koja je podigla prašinu: Magic Johnson daruje krv?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fotografija slavne košarkaške legende digla je cijeli Twitter na noge!

Naime, fotografija na kojoj se čini kako Magic Johnson daruje krv iznenadila je korisnike na Twitteru. Naime, košarkaškoj legendi prije 22 dijagnosticiran je virus HIV-a.

Pogledaj i ovo EJ Johnson sad ima njegovu podršku Sin legendarnog košarkaša u vrućim hlačicama i leopard čizmama privukao znatiželjne poglede, ocu je trebalo vremena da ga prihvati ovakvog

Iako je fotka na prvu uznemirila mnoge, jer su mislili kako doista Magic donira krv, riječ je o neslanoj šali koja je postala viralna.

Na kraju se ispostavilo da se radi o sceni iz dokumentarca 'Endgame: AIDS In Black America' iz 2012. godine, gdje je u jednom od kadrova Johnson primao liječnički tretman.

>> Što to radi iza njihovih leđa?

U svakom slučaju, fotka je podigla dosta prašine na Twitteru, a bivši igrač 'Los Angeles Lakersa' za sada nije ništa komentirao.

Magic Johnson je nositelj HIV-a

Podsjetimo, 1991. godine je Magic dijagnosticiran nositeljem virusa HIV-a. U svojim javnim istupima često naglašava razliku između HIV-a i side za koju, uostalom, sam nikada nije niti izjavio da je ima.  Postao je poznati govornik o ovoj bolesti te je osnovao i zakladu Magic Johnson Foundation za borbu protiv nje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene