Vikend ponuda

FOLK OKUPACIJA ZAGREBA Harmonika gradom hara, za narodnjake ima se para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cajka se gradom ori, narod briga ne mori. Znate li vi koliko folk zvijezda nastupa u Zagrebu u ova dva dana?

Nitko ih ne sluša - svi znaju stihove. Nitko ih ne sluša - oni rasprodaju koncerte. Svi smo već stigli do zaključka da je turbofolk u Hrvatskoj rastući trend, bez kojeg ne prolazi ni svadba, ni momačka. Ni proslava mature, ni proslava diplome. Nemojmo se lagati, bar jednom ste, htjeli ne htjeli, hopsali na istočnjački melos. Ali, ovo što se događa ovaj vikend u Zagrebu, može se slobodno nazvati 'folk okupacijom Zagreba'.

Pogledaj i ovo showbuzz čak 612 uzvanika Bajkovito vjenčanje o kojem svi pričaju

Slušajte sad ovu ponudu! Petak, 20. svibnja 2016, Zagreb. Možete birati hoćete li na koncert Bobana Rajovića u zagrebačku Arenu(!!), ili na klupske koncerte koje će održati Aca Lukas i Haris Džinović. Ne zajedno. Svaki na svojoj lokaciji. Zakon ponude i potražnje. Ima publike, ima i mjesta.

Na koji folk koncert ćete ići?

  • Bobana Rajovića
  • Ace Lukasa
  • Harisa Džinovića
  • Sašu Matića
  • Nikog, ne slušam takvu glazbu

Ukupno glasova:

Ako ste ipak za nešto što biste 'lakše' podijelili s prijateljima na Facebooku (i Selfieji su okupirali Zagreb), onda ćete se vjerojatno odlučiti na varijantu Saše Matića. Njega voli nešto šira publika, a na koncert će mu kao gošća stići i Severina. No, vratimo se na početak priče!

Boban Rajović oduševljen je saznanjem da je popunio zagrebačku Arenu. Priznaje da je najsretniji čovjek na svijetu te da će mu se na pozornici pridružiti troje slavnih gostiju iz regije, čija imena su tajna! Sigurno će dobro doći Bobane, nikad dosta (narodnog) veselja!

Aca Lukas i Haris Džinović već su klasici folka, o njima ne treba puno govoriti. Lukas je bivši roker koji je shvatio od čega se bolje živi, a Džinović prelazi granice žanra te je omiljen kao narodni zabavljač. Iako ih nije potrebno posebno predstavljati!

Sve je to dobro, radujte se narodi!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene