450803
450803
450803
450803
450803

ŽESTOKA SVAĐA SARE I JASMINE: 'Prljava si, operi se!'

  • , 20.09.2016., 13:47
  • Autor:
  • komentara

Jasmina i Sara žestoko su se sukobile na Farmi. Sara je optužila Jasminu da ima gljivice.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Jasmina i Sara od samog početka Farme nisu uspjele pronaći zajednički jezik, a netrpeljivost ovih dviju farmerica eskalirala je sad i u otvoreni sukob. Dok su farmeri pili svoju jutarnju kavu, Sara je rekla Jasmini da ima gljivice, što je Jasminu jako ražestilo. 'Što ja znam da ti nemaš sidu? Zato sam i tražila alkohol da brišem wc jer si prljava. Operi se pa kreni od sebe, a ne od mene! Ja se svaki dan otuširam i okupam! Operi prvo svoje osobne stvari, prljavice! Tvoje stvari dižem s poda!', počela je urlikati Jasmina na Saru.

Svađu između njih je pokušao utišati Senad, no ljuta Jasmina samo je još više vikala. 'Tu ste da budete dobri, da se igrate i da osvojite neku nagradu! Nemojte te gluposti potezati', poručio im je Senad i kazao Sari kako nije u redu od nje da provocira Jasminu.

Farma (Foto: PR)

Dok je Jasmina urlala, Sara je samo sjedila i smješkala se. 'Ti si jako bezobrazna i neotesana. Ja nemam nikakve gljivice i to što si izmislila. Gadiš mi se kao žena i kao bilo što. Može te biti sram, samo ću ti to reći. Za pse se ne brineš, vodu nisu pili, ja sam im dala. Radije posveti brigu o svojim psima, nego o meni i sjaši mi s leđa. Ne zanimaš me i nebitna si mi!', zaključila je Jasmina.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Farma (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se