Strašni detalji

Tragično preminulu Miss Austrije tajanstveni guru odveo u smrt?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Austrije bila je porijeklom iz BiH. Ena Kadić pala je s litice dok je, navodno, pokušala snimiti selfie.

Istraga oko tragične smrti bivše Miss Austrije Ene Kadić, koja je preminula 16. listopada prošle godine, dobila je strašan zaokret. Iako se prvotno smatralo da je Ena preminula nakon što je na litici na insbruškom brdu Bergisel htjela snimiti selfie, njezini roditelji zatražili su istragu nakon što su pronašli njezino oproštajno pismo.

Bila članica sekte?

Prvotno su upravo oni odbacili mogućnost da se radi o samoubojstu, no sada traže da se istraži ta mogućnost. Naime, nakon što je Ena pala sa litice, nazvala je misterioznog muškarca, koji je, smatraju roditelji, imao utjecaja na Eninu smrt. Roditelji kažu da je Enino pismo konfuzno te da u njemu ima elemenata okultizma. Sumnjaju u mogućnost da je preminula missica bila član zloglasne sekte te da je sporni muškarac kontrolirao njezin život. Tog muškarca Ena je nazvala prije nego je obavijestila brata i roditelje da joj pomognu.

Policija ga još nije ispitala, a obitelj traži da ga ispitaju što prije. Odvjetnik Herman Holzmann izjavio je da je Ena svaki trenutak provodila s tim muškarcem te da joj je možebitno pomogao u samoubojstvu. Taj muškarac joj je svojedobno zabranio piti antibiotike nakon što ju je ugrizao pas, piše Heute.at.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene