Lana na meti

Eminem verbalno napao pjevačicu - 'Udarit ću te dva puta u glavu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U svojim pjesmama već je blatio Mariah Carey, Mobyja, Christinu Aguileru... a sada je došla još jedna slavna glazbenica na listu.

Verbalni napadi mu nisu strani. Slavni reper Eminem opet diže prašinu svojim rap stihovima. Ovaj se put na meti našla glazbenica Lana del Rey – tj. poruka koju joj je proslijedio reper.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey jedno privlači pažnju Više je ne vidimo tako često, a sad kad se pojavila zbog drastične promjene mnogi je nisu ni prepoznali!

Svi se pitaju što se s događa s Eminemom – šokirao svojim izgledom!

'Igraj lijepo? Ku** udarit ću Lanu del Rey dva puta u lice, baš kao Ray Rice, sve dok joj glava ne visi s ograde, a onda ću slaviti s Ravensima', repa Eminem pa nije ni čudno da su njihovi stihovi izazvali val kritika. Inače, Ray Rice slavni je američki igrač nogometa koji je nedavno brutalno pretukao svoju djevojku, dok su Ravensi nogometni klub. U američkoj javnosti je naravno 'na crnoj listi'.

Tako je Enimem najavio novi album 'Shady XV', a Lana je 2012. o njemu izjavila kako joj je promijenio život. 'Nisam znala da muzika može biti inteligentna. učinio je da pjevam o stvarima koje se stvarno događaju. On je genije', tada je govorila Lana no sada se još nije oglasila.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene