Slažete se?

GIF KOJI JE RAZBIO INTERNET Oni su ista osoba?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Daniel Wood? Elijah Radcliffe? Ovaj GIF naziva se "Suptilna razlika Daniela Radcliffea i Elijaha Wooda".

Osim što su obojica bili glavni glumci u vodećim franšizama u svijetu "Harry Potter" i "Gospoodar prstenova", Elijah Wood i Daniel Radcliff opet ruše internet jednim GIF-om kojim se, prema davnim teorijama zavjera njihovih obožavatelja, dokazuje kako su zapravo ista osoba.

 

 

"Radi li se o vilinskoj magiji, višesokovnom napitku ili nečemu što je Gandalf pušio iz svoje lule?, šaljivo se pitaju fanovi na društvenim mrežama.

 

Obožavatelji Daniela Radcliffea i Elijaha Wooda odavno se zabavljaju njihovim licima na društvenim mrežama što ne čudi s obzirom na to da su obojica nižeg rasta s velikim plavim očima, kako je i Daniel izjavio u radijskoj emisiji "Marc Maron's WTF". Unatoč dobnoj razlici od devet godina, Daniela češće miješaju s Elijahom pa ga je tako jedan japanski obožavatelj zamolio za autogram na Woodovoj fotografiji. Prepričavajući tu anegdotu u "Graham Norton Show i gosti", rekao je kako tad nije imao vremena objašnjavati kako to nije on te napisao: "Ja nisam Elijah Wood. S ljubavlju, Daniel Radcliffe".

Kasnije je nadodao: "Ako mi priđeš i pitaš me jesam li Elijah Wood, reći ću ti "ne", ali ti ni neću reći tko sam." No, osim zaluđenih fanova, ima i onih koji su hladnokrvno komentirali: "Internet je tek sad primijetio da njih dvojica izgledaju slično?"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene