Nemaju baš nikakav kontakt

Grozno i sramotno! Slavni glumac nema namjeru viđati svoju 10-godišnju kćer

Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mel B, Stepheu Belafonte (FOTO: Getty) Stephen Belafonte i Mel B (Foto: Getty) Eddie Murphy (Foto: Profimedia) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Galerija

Mel B dobila je prije deset godina kći s glumcem Eddiejem Murphyjem. On je tada negirao očinstvo, no ono je dokazano. Ipak, on ne želi viđati djevojčicu.

Glumac Eddie Murphy nije zainteresiran za viđanje svoje 10-godišnje kćeri koju je dobio s pjevačicom Mel B. Na losanđeleskom sudu tu je informaciju iznio Stephen Belafonte, koji se razveo od Mel B. Tim argumentom pokušava uvjeriti suca da mu dopusti i nakon razvoda viđanje djevojčice, koja ga, kaže, od prvog dana zove svojim ocem.

Pogledaj i ovo Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Majka petero djece Bivša supruga slavnog glumca i dalje ima savršeno tijelo, ali i novog muškarca u životu

Stephen je sve ove godine odgajao Murphyjevu kći. Mel B se tom zahtjevu žestoko protivi. Belafonteova odvjetnica na sve je dodala da je pokušala kontaktirati Murphyja oko Belafonetovog zahtjeva, no Eddie se nije javio. "Gospodin Murphy nema nikakvog kontakta s djetetom", rekla je Grace Jamra sudu.

Njegovi odvjetnici poručili su da ga ta tema ne zanima. Inače, Belafonte i Mel B su usred prilično ružne brakorazvodne parnice tijekom koje su brojni ružni detalji isplivali na površinu. Belafonte je dobio zajedničko skrbništvo nad šestogodišnjom Madison, koju je dobio s Mel u braku, ali pokušava ostvariti pravo viđanja i nad svojom pokćerkom.

Stephen Belafonte i Mel B (Foto: Getty) Stephen Belafonte i Mel B (Foto: Getty) Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene