441502
441502
441502
441502
441502

SA SEDAM GODINA NA IZBORE ZA MISS Poremećeno odrastanje pop zvijezde

  • , 27.06.2016., 09:35
  • Autor:
  • komentara

Demi Lovato danas je zdrava mlada žena, s kvalitetnom karijerom. No, nekad je imala bipolaran poremećaj, bulimiju i patila je od više ovisnosti.

 
 
 
 
Demi Lovato (Foto: Getty)
Demi Lovato (Foto: Getty)

Demi Lovato već je puno puta govorila o svojim problemima s kilogramima i ovisnosti. Otkrila je tako u intervjuu za American Way da su njezini poremećaji u prehrani počeli kada je bila još djevojčica. Sve je počelo dok je bila curica, imala je dvije ili tri godine i gledala svoju majku Diannu kako pati od bulimije.

Sve to, imalo je utjecaj na malenu Demi. 'Iako sam imala dvije ili tri godine, biti kraj nekog tko ima 40-ak kilograma i poremećaj u prehrani, bilo je jako teško ne odrasti takva', priča Lovato. Nije pomogla ni činjenica da je sa sedam godina krenula na dječje izbore za Miss. Kada se počela razvijati u ženu, počela je i gubiti samopouzdanje.

Ubrzo je oboljela od bulimije te je krenula rezati sama sebe. Ubrzo joj je dijagnosticirana spomenuta bulimija, ali i bipolarni poremećaj pa je Demi krenula na rehabilitaciju. I danas Lovato redovito posjećuje sastanke liječenih ovisnika, jer, kaže, boji se da se problemi u njen život ne vrate.

Demi Lovato (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se