SKUP PROVOD

KAKAV SPECIJALAC Pijan htio kupiti kartu, a kupio autobus

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski DJ još uvijek je u šoku. Noć na Ibizi neće nikad zaboraviti.

David Little skupo je platio provod na Ibizi. Britanski DJ htio je kupiti autobusnu kartu kako bi se vratio kući. No, umjesto nje kupio je ni manje ni više, nego autobus. Da. Pravi pravcati autobus koji je platio gotovo 30.000 funti. Što je učinio shvatio je tek sljedeće jutro. Naravno, David je bio pod utjecajem alkohola kada se odlučio za 'mali' shopping, a kada je došao k sebi bio je u šoku. Neugodno i skupo iznenađenje je sam sebi priredio, iako David i dalje ne shvaća što se sve točno dogodilo.

Na Facebook profilu je napisao status' Još ne mogu vjerovati što sam učinio sinoć na Ibizi. Bio sam u Ushuaia prošle noći i jednostavno sam uživao u životu, bez ikakve brige na pameti i noć je jednostavno proletjela. Kada sam otišao iz kluba izvadio sam mobitel iz džepa i shvatio da sam kupio autobus vrijedan 30.000 funti. O moj Bože! Ne mogu vjerovati da se ovo događa. Ibiza mi je uništila život! P.S Hoće li netko kupiti autobus od mene?', napisao je David u nevjerici

Njegov post postao je viralni hit. Ima više od 31 tisuću lajkova i 4.000 sherova. Tko zna, možda netko vidi njegov post, kupi autobus i ublaži mamurluk.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene