Vidjele ih i ptice na grani

DARO, DARO! Kojem je to političaru Bubamara navodno slala gole fotke?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojedobno su gole fotografije folk pjevačice bile pravi hit. Navodno ih je svima slala.

Kada su svojedobno isplivale porno fotografije Dare Bubamare, nema tko ih nije pogledao. Postale su hit i među političarima, a posebno je, navodno, Dari Bubamari bilo stalo da ih vidi zgodni srpski političar Čedo Jovanović. Oženjeni predsjednik LDP-a nije pokazao veći interes za sporne fotografije.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara razlika je očita Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

'Dara nije željela direktno stupiti u kontakt s njim, već je pokušala preko posrednika. Čedo ništa nije komentirao dok je brzinski gledao njene fotografije. Kasnije je rekao da ne želi petljati s njom jer je oženjen', otkrio je izvor za srpski Kurir. Dara i dalje tvrdi da su joj fotografije ukradene, a za spomenuti magazin rekla je i kako je sretna što njene slike usrećuju muškarce.

'Apsolutno me ne zanima što će političari reći. Moje gole fotografije vidjele su i ptice na gradi. Drago mi je, neka gledaju ako će im život biti ljepši. Na sudu ću dokazati tko je ukrao slike iz telefona i kome su dane. Niti sam slala Čedi, niti Đuri, niti Peri', zaključila je Bubamara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene