DUGO JE PREGOVARAO

POKLON OD 10 MILIJUNA DOLARA Evo što je danski princ poklonio supruzi ''Ništa ga nije moglo spriječiti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dosjetljivi princ zna kako izmamiti osmjeh svojoj voljenoj.

Danski princ Frederik sigurno je bio na velikim mukama kada je birao rođendanski poklon za svoju voljenu princezu Mary. Jer što pokloniti osobi koja živi u raskoši i ima sve u životu. Dosjetljivom princu na pamet je pala zanimljiva ideja, svojoj dragoj Mary za 45. rođendan pokloniti tasmanijski otok, piše New Idea.

Pogledaj i ovo Danski princ Joachim i šogorica Mary Što je sad ovo? Novi skandal trese kraljevski dvor, nakon oduzimanja titula unučadi, šuška se da je princ Joachim zaljubljen u svoju šogoricu

Da stvar bude još romantičnija, odlučio se za taj otok jer je Mary porijekom Australka i jako je vezana za svoj rodni kraj. Za osmijeh na licu svoje supruge princ je izdvojio pravu sitnicu, 10 milijuna dolara, a po njoj će taj otok biti i nazvan.

''Dugo je pregovarao o kupovini otoka, ali ništa ga nije moglo spriječiti, pa ni veliki novac koji je morao izdvojiti '', otkrio je izvor iz kraljevske palače.

Frederik i Mary upoznali su se 2000. godine tijekom održavanja Olimpijskih igara u Sydneyu, a vjenčali četiri godine kasnije.Mary je u međuvremenu rodila četvero djece: Christiana, Isabellu, Vincenta Frederika i Josephinu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene